100 Doors: Escape Room

Lépj be a 100 Doors: Escape Room világába, és felejtsd el minden gondodat! A Jatekokjatekok.hu, oldalon rengeteg hasonló élményt találhatsz, ami szórakozást és kikapcsolódást hoz a napodba. Próbáld ki most az egyik legjobb kijutós játékok!

Lord Kelly birtoka tele van titkokkal, és rajtad áll, hogy felfedd őket, amikor játszol 100 Doors: Escape Room a Jatekokjatekok.hu oldalon. Ebben a játékban végig kell menned, kitaláltad, 100 szobán. Ez azonban nem olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik, hiszen mindegyikhez nem kulcs kell, hogy kinyíljon, hanem ki kell találnod, mi a trükkje annak, hogy kinyisd az ajtót és továbbjuss a játékban. Ez lehet bármi, a rejtett kapcsolók megtalálásától kezdve, az ajtó zárját meghúzó súlyrendszer kihasználásáig. A rejtvények megkövetelik, hogy a dobozon kívül gondolkodj, és izgalmas a 100 Doors: Escape Room részletes kastélyában való előrehaladás.

És amellett, hogy megkapja az elégedettséget, hogy megoldja a rejtvényt egy szoba, akkor is kap egy érdekes véletlenszerű tény, ahogy halad előre az említés. Ez egy plusz bónusz, de mindig plusz, ha egy új, klassz tényt tanulsz meg. A 100 Doors: Escape Room oldalon pedig rengeteg rejtvényt kell megoldani, és rengeteg tényt kell megtanulni. Minden attól függ, mennyire vagy türelmes, és mennyire jó a megfigyelőszellemed. A rejtvények némelyike elég trükkös, így tényleg sokat kell gondolkodnod, hogy megoldd őket. De a kifizetődés megéri, ahogy tovább haladsz Lord Kelly kúriájában, és egyre többet tudsz meg a játék cselekményéről.

A 100 Doors: Escape Room egyedi rejtvényekkel és szobákkal rengeteg izgalmas kihívást kínál, és remek választás, ha kirakós játékot szeretnél játszani a Jatekokjatekok.hu oldalon. Próbáld meg tehát megoldani a rejtélyeket, amelyeket ez az ősi ház rejt, és érezd jól magad.

Hogyan kell játszani

A bal egérgombbal interakcióba léphetsz a játék tárgyaival, ha számítógépről játszol. Ha mobilkészüléket használsz, helyette koppints a képernyőre.

Hasonló játékok:

Tetszik a 100 Doors: Escape Room? Próbálj ki egy hasonló játékot az alábbiak közül:

Útmutató:

  • Használja az egér bal gombját, vagy okostelefon használata esetén koppintson a képernyőre.

Próbálj ki más ingyenes játékokat is a kijutós játékok kategóriából, hogy friss, és felejthetetlen élményért!

Ez a játék PC-n és mobileszközökön is játszható.